Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-P04

CRI 95 G125 E27 LED-lampa 7W 2700K Dimbar - P04

BB-P04

Ny produkt

Tillgänglig

234,00 kr

- +

CRI 95 G125 - P04 E27 LED-lampan är en högkvalitativ produkt som avger ett homogent, varmt och mysigt ljus och är idealisk för att belysa inomhusutrymmen såsom vardagsrum, sovrum och kök samt kommersiella miljöer. Ljuskällan har en E27-sockel, vilket möjliggör en enkel installation i befintliga lampor.

Specifikationer

En av de utmärkande egenskaperna som karaktäriserar CRI 95 G125 E27 LED-lampan är dess höga färgåtergivningsindex (CRI) på 95, vilket innebär att den återger färgerna noggrant, för ett särskilt naturligt och realistiskt ljus.

Finish

Lampan har en G125 globform och en porslinsliknande yta som avger ett jämnt och enhetligt ljus. Dess mattvita glasfinish skapar ett mjukt och mysigt ljus som förvandlar CRI 95 G125 E27 LED-lampan till ett mycket elegant val. Den ger dessutom en stilfull touch till varje rum där den installeras. Den här ljuskällan är även idealisk för att komplettera bordslampor, ljuskronor samt pendellampor med flera fall.

Energibesparing

Användningen av endast 7 watt energi förvandlar den här lampan till ett utmärkt val för dig som vill minska energikostnaderna. Dessutom har lampan en lång livslängd som överstiger 15 000 timmars användning, vilket minskar behovet av frekventa byten.

Färg och intensitet

CRI 95 G125 E27 LED-lampan har en färgtemperatur på 2700K, vilket innebär att den avger ett varmt och mysigt ljus, perfekt för dig som vill ha en avslappnande och bekväm atmosfär. Lampan är dessutom dimbar, vilket innebär att ljusstyrkan kan justeras efter behov. Denna funktion är särskilt användbar i rum såsom sovrum eller matsal, där ett mjukt ljus önskas då och då.

Form

G125 LED-lampan har en snygg och modern form som passar utmärkt alla inredningsstilar.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av lampa: LED
Form: Glob
Sockel: E27
Diameter: 125 mm
Längd: 178 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklass: F
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dimbar: Ja

Dimbar med led-dimmer IGBT.

Välj rätt dimmer: beakta både maximal och minimal effekt, för när den reglerade effekten är lägre än lägsta värdet då kan ljuskällan flimra och / eller skadas.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter125 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergiklassF
FormGlob, Glob
Bländarbalk360°
Lumen640 Lm
GlasfärgPorslin, Porslin
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny