Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-G02

Ghost Line Recessed Donut Transparent LED-lampa 6W 500Lm E27 2200K Dimbar - G02

BB-G02

Ny produkt

Tillgänglig

1 408,00 kr

- +

Om du är ute efter en spännande och imponerande belysning då är G02-lampan det rätta valet för dig. En karakteristisk och annorlunda ringformad design, den här ljuskällan skapar otroliga ljuseffekter och blir en fantastisk pryl i design som både möblerar och lyser upp.

Vilka särskilda egenskaper har den här ljuskällan?

G02 är mer än bara en ljuskälla, den är en äkta pryl i design som skapar en fantastisk atmosfär med sitt härliga ljus (500 Lm). Tack vare den tunna glödtråden som löper längs kanten är den här ljuskällan idealisk för att belysa ett bord eller ge personlighet till ett hörn i hemmet. Den skapar ett varmt och inbjudande ljus som påminner om värmeljus (2200K), för en distinkt, flyktig belysning.

På vilket sätt och var kan den här ljuskällan användas?

En karakteristisk ringorm och transparent glasyta, G02-ljuskällan är perfekt att använda ensam eller i serie för att skapa minimalistiska och eleganta taklampor, eller till och med i annorlunda vägglampor. I alla typer av miljöer, från hem till kommersiella miljöer, som barer, butiker och restauranger.

Vilken sockel har G02-ljuskällan?

Ljuskällans sockel är en E27/recessed: inbäddad i glaset förblir den dold för ögat vilket ger en väldigt dekorativ effekt.

Är det möjligt att justera G02:s ljusstyrka?

Ja, G02-ljuskällan är dimbar, vilket innebär att den ger möjlighet att justera ljusstyrkan efter tillfälle eller omgivande belysning.

Vilken teknologi använder G02-ljuskällan?

Lampan använder LED-teknologin, vilket innebär betydande energibesparing jämfört med traditionella glödlampor. Dessutom har G02-ljuskällan en livslängd på över 20 000 timmar, vilket minskar behovet av frekvent utbyte. Dess höga färgåtergivningsindex (CRI) på 90 säkerställer en klar och tydlig syn, vilket hjälper till att skapa rätt atmosfär i varje utrymme.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: ring
Sockel: E27
Diameter: 195 mm
Höjd: 83 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 6 W
Energiklass: G
Färgtemperatur: 2200 K
Lumen: 500 Lm
Dimbar: Ja

Den här ljuskällan är lämplig för lamphållare med en maximal diameter på 5 cm.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter195 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2200°K
Volt220V, 240V
Watt6W
EnergiklassG
FormAndra former, Andra former
Bländarbalk360°
Lumen500 Lm
GlasfärgTransparent, Transparent
BrandBebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny