Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-M03

Milky ST64 Edison LED-lampa 4W 470Lm E27 2700K - M03

BB-M03

Ny produkt

Tillgänglig

50,00 kr

- +

Edison ST64 ljuskällan är inspirerad av traditionella TV-ventiler, med modern LED-filamentteknologi. Milky M03 ljuskällan med opalvitt glas avger en jämn belysning utan att blända.

Vilka egenskaper har M03 ljuskällan?

M03 Milky Edison ST64 LED-lampan är designad för att erbjuda både god färgåtergivning och jämn ljusfördelning. Med en effekt på 4W och en ljusstyrka på 470Lm är den perfekt för att skapa avslappnande belysning i olika miljöer, både hemma och i kommersiella utrymmen. Dessutom är den utrustad med en E27-sockel och är kompatibel med majoriteten av lamphållarna på marknaden.

Vilket ljus avger den här ljuskällan?

M03 ljuskällan har en färgtemperatur på 2700K. Den avger ett varmt ljus, liknande traditionella glödlampor, som skapar en inbjudande och avslappnande atmosfär i varje rum. Oavsett om det är i hallen, kontoret, sovrummet eller i olika kommersiella utrymmen, den här ljuskällan är perfekt för att skapa en bekväm miljö.

Ljuskällor med opalvitt glas ger en mer jämn ljusfördelning, minskar bländningseffekten och skapar en mjuk och jämn belysning.

Vilken teknologi använder M03 ljuskällan?

Milky Edison ST64 LED-lampan garanterar en betydande energibesparing tack vare LED-teknologin. Jämfört med traditionella glödlampor minskar LED-produkter energiförbrukningen med upp till 90%. Den här högkvalitativa belysningslösningen ger utmärkt ljus samtidigt som du inte behöver oroa dig för elräkningen.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: Edison
Sockel: E27
Diameter: 64 mm
Längd: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 4 W
Energiklass: E
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dimbar: Nej

 
Datablad
JusterbarEj dimbar
SockelE27
Diameter64 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
EnergiklassE
FormEdison, Edison
Bländarbalk360°
Lumen470 Lm
GlasfärgMilky, Milky
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny