Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-P06

LED-lampa med porslinsaktig yta CRI 95 A60 7W 640Lm E27 2700K Dimbar - P06

BB-P06

Ny produkt

Tillgänglig

124,00 kr

- +

Den droppformade A60 LED-lampan med porslinsaktig yta, E27, 7W, 2700K dimbar, är en högkvalitetsprodukt som avger ett varmt och inbjudande ljus, perfekt för att belysa hemmiljöer som vardagsrum, kök och sovrum, men även kommersiella miljöer.

Vilka egenskaper har den här ljuskällan?

P06 LED-lampan har en hög färgåtergivningsindex på 95. Detta innebär att ljuskällan återger färger extremt noggrant och är därför idealisk för alla dessa användningar som kräver färgprecision, såsom inredning eller presentation av produkter i affärer och utställningslokaler. Ljuskällan har en standard E27-sockel, kompatibel med majoriteten av lamphållarna.

Vilken ytfinish har P06 ljuskällan?

Den porslinsaktiga ytan skapar ett jämnt ljus för en extremt elegant ljuskälla som tillför stil och klass i varje miljö i ditt hem. Glasets opaka och vita yta skapar en ljuskälla som är idealisk för användning i vägg- och taklampor eller ljuskronor.

Är det en energisparande ljuskälla?

Genom att använda endast 7 watt energi ger ljuskällan en betydande energibesparing. Dessutom har P06 en lång livslängd, över 15 000 användningstimmar, vilket minskar behovet av att frekvent utbyte.

Vilken färg har den här ljuskällan? Och vilken ljusstyrka?

P06 LED-lampan har en färgtemperatur på 2700K, vilket skapar ett mjukt och inbjudande ljus, perfekt för en avslappnande och bekväm atmosfär. Den är dessutom dimbar, vilket betyder att ljusstyrkan kan justeras efter behov. Det är en egenskap som gör att ljuskällan är särskilt användbar i utrymmen såsom sovrum eller vardagsrum, där ett dämpat ljus kan bidra till en mer intim och behaglig atmosfär.

Vilken form har den här ljuskällan?

P06 har en klassisk droppformad A60-form som passar perfekt i varje hem.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: Droppformad
Sockel: E27
Diameter: 60 mm
Längd: 108 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklass: F
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dimbar: Ja

Våra dimbara ljuskällor med rak filamenttråd kan användas med alla samtliga EDGE DIMRAR.

Välj rätt dimmer: beakta både maximal och minimal effekt, för när den reglerade effekten är lägre än lägsta värdet kan ljuskällan flimra och / eller skadas.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter60 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergiklassF
FormDroppformad, Droppformad
Bländarbalk360°
Lumen640 Lm
GlasfärgPorslin, Porslin
BrandBebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny