Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-T01

Dropp A60 Transparent LED-lampa 7W 806Lm E27 2700K Dimbar - T01

BB-T01

Ny produkt

Tillgänglig

69,00 kr

- +

En dimbar A60 ljuskälla med en elegant droppformad design, med transparent glas och en varm vit ljusstyrka på 2700K. T01 är det perfekta valet för dig som söker en kvalitativ produkt med stor personlighet, som passar in i alla rum och har ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

Vilka egenskaper har den här ljuskällan?

Perfekt för att skapa en ljus miljö med bra färgåtergivning och utan att anstränga ögonen, den här ljuskällan har en effekt på 7 watt, motsvarande ungefär 60 watt jämfört med äldre glödlampor. T01 med LED-filament avger en ljusstyrka på 806 lumen och ger dessutom en varm vit belysning på 2700K. T01:s långa filament minskar skuggområden och garanterar en jämn belysning. Tack vare LED-tekniken, som möjliggör justering av ljusintensiteten, kan den här ljuskällan även öka och minska ljusstyrkan efter behov (dimbar). Den här lampan är kompatibel med majoriteten av lamphållaren, tack vare ett E27 fäste, vilket garanterar utbytet av ädre ljuskällor på ett enkelt sätt.

I vilka sammanhang kan den här ljuskällan användas?

T01-ljuskällans transparenta glas och droppformad design ger stil och elegans till vilket rum som helst, både hemma och i kommersiella utrymmen. Perfekt att använda i en vägglampa i vardagsrummet eller i en skrivbordslampa i studion; en perfekt ljuskälla som förgyller varje rum med sitt varmvita ljus och sin tidlösa charm.

Vilken teknik använder T01-ljuskällan?

T01-ljuskällan använder LED-filamentteknik, vilket ger en energieffektivitet på upp till 90% jämfört med traditionella glödlampor. Dessutom har den en livslängd som överstiger 15 000 timmar, vilket garanterar dess pålitliga och långvariga ljus under lång tid.

Med T01 Dropp A60 LED 7W 806 Lumen E27 2700K LED-lampan kan du kombinera energieffektivitet, charmig design och en utmärkt ljuskvalitet. Allt till ett överkomligt pris.

Mer detaljer

 • Mer information
 • Datablad
 • Ladda ned tekniska specifikationer
 • Policy

  • Namn: 14 day return policy
  • Beskrivning

   Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

   Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

  • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: droppformad
Sockel: E27
Diameter: 60 mm
Längd: 108 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklass: E
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 806 Lm
Dimbar: Ja

Våra dimbara ljuskällor med rak filamenttråd kan användas med samtliga DIMRAR med trailing EDGE-teknologi.

Välj rätt dimmer: beakta både maximal och minimal effekt, för när den reglerade effekten är lägre än lägsta värdet då kan ljuskällan flimra och / eller skadas.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter60 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergiklassE
FormDroppformad, Droppformad
Bländarbalk360°
Lumen806 Lm
GlasfärgTransparent, Transparent
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny