Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-M01

Milky Mini Glob G45 LED-lampa 4W 470Lm E27 2700K - M01

BB-M01

Ny produkt

Tillgänglig

40,00 kr

- +

Liten storlek och stor personlighet för Milky Mini Glob G45 LED-lampan, som ger varm och intensiv belysning samt en inbjudande atmosfär, tack vare den opalescenta ytan.

Vilka egenskaper har den här lampan?

M01 Milky Mini Glob G45 LED-lampan är utformad för att erbjuda bra färgåtergivning och jämn ljusfördelning. Med sin effekt på 4W ger den en ljusstyrka på 470Lm, vilket är idealiskt för att skapa trevlig och inbjudande belysning, både hemma och i kommersiella utrymmen. Ljuskällan är utrustad med en E27-sockel, som är kompatibel med de flesta lamphållarna.

Vilken typ av ljus producerar den här ljuskällan?

M01 ljuskällan avger en ljustemperatur på 2700K: varm och perfekt för att skapa en inbjudande och avslappnande atmosfär i varje rum. Oavsett om det är vardagsrummet, sovrummet eller ett kommersiellt utrymmen den här ljuskällan är perfekt för att skapa en bekväm och trevlig miljö.

Ljuskällor med vitt satinerat glas erbjuder även en jämn ljusfördelning, minskar bländning, skapar en trevlig estetisk effekt och minskar visuell trötthet. Generellt sett ger dessa ljuskällor en mjuk och behaglig belysning.

Vilken teknologi använder den här ljuskällan?

M01 Milky Mini Glob G45 LED-lampan ger hög energibesparing tack vare LED-filamenttekniken. Jämfört med traditionella ljuskällor garanterar LED-produkter en energikonsumtion som är upp till 90% lägre. Så du kan njuta av kvalitetsbelysning utan att behöva oroa dig för elräkningen.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: mini glob
Sockel: E27
Diameter: 45 mm
Längd: 80 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 4 W
Energiklass: E
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dimbar: Nej

 
Datablad
JusterbarEj dimbar
SockelE27
Diameter45 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
EnergiklassE
FormGlob, Glob
Bländarbalk360°
Lumen470 Lm
GlasfärgMilky, Milky
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny