Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-E01

Mini Glob G45 transparent LED-lampa 4W 470Lm E27 2700K - E01

BB-E01

Ny produkt

Tillgänglig

35,00 kr

- +

Att välja E01 LED-lampan innebär att belysa en miljö med stil och samtidigt ha hänsyn till energibesparing. Den här LED-lampan, med form av en mini glob och transparent glas, ger den perfekta ljusstyrkan för att skapa en mysig atmosfär.

Vilka egenskaper har den här ljuskällan?

E01 LED-lampan, med en effekt på 4 watt, garanterar en ljusstyrka på 470 lumen och ger varmt ljus vid 2700K, vilket skapar en intim och avslappnande atmosfär. Ljuskällan har ett E27-fäste, kompatibel med majoriteten av lamphållarna, vilket gör det enkelt att ersätta gamla ljuskällor utan några problem.

Var kan man använda den här ljuskällan?

E01 G45 transparent LED-lampan är perfekt för att belysa vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. Ge en touch av stil och charm till bordslampan i kontorsrummet eller nattduksbordet med den här LED-lampan med kompakt design och transparent finish. Eller välj den för att skapa en charmig ljusslinga.

Vilken teknologi använder E01-lampan?

Teknologin som används i den här ljuskällan är LED-filament, vilket ger bättre energieffektivitet jämfört med traditionella glödlampor. Dessutom har den här ljuskällan en genomsnittlig livslängd på över 15 000 timmar, vilket låter dig njuta av dess varma och pålitliga ljus under lång tid.

Med E01 G45 Transparent Mini Glob LED-lampa 4W 470Lm E27 2700K hittar du den perfekta kombinationen av energieffektivitet, attraktiv design och belysning till ett utmärkt pris.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: mini glob
Sockel: E27
Diameter: 45 mm
Längd: 80 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 4 W
Energiklass: E
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dimbar: Nej

 
Datablad
JusterbarEj dimbar
SockelE27
Diameter45 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
EnergiklassE
FormGlob, Glob
Bländarbalk360°
Lumen470 Lm
GlasfärgTransparent, Transparent
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny