Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-N03

Glob G95 Transparent LED-lampa 7W 806Lm E27 3500K Dimbar - N03

BB-N03

Ny produkt

Tillgänglig

85,00 kr

- +

N03 LED-lampan är den perfekta lösningen för dig som vill belysa dina rum med en ljuskälla i design med naturligt vitt sken. Klassisk stil och modern teknik för en produkt med utmärkt kvalitet och prisförhållande.

Vilka egenskaper har den här ljuskällan?

N03 LED-lampan har en effekt på 7 watt, producerar en ljusstyrka på 806 lumen och avger ett ljus med en färgtemperatur på 3500K, för en perfekt naturligt vit belysning som inte förvränger färgerna eller tröttar ögonen. Men en E27 sockel är lampan dessutom kompatibel med majoriteten av lamphållarna, för en enkel installation och utbyte. N03-lampan är dimbar och ger möjlighet att justera ljusintensiteten beroende på tillfälle eller rummets belysning.

Var kan den här ljuskällan användas?

N03 G95 globformad LED-lampan har en tidlös design och stil, vilket förgyllar varje rum med charm och personlighet. Perfekt för att lysa upp vardagsrummet och sovrummet, men även restauranger eller kommersiella lokaler. Den här ljuskällan med transparent glas förvandlar atmosfären i varje rum med sitt inbjudande ljus och retro-utseende.

Vilken teknik använder N03-ljuskällan?

Tack vare LED-filamenttekniken erbjuder den här ljuskällan en hög energibesparing jämfört med traditionella glödlampor. Dessutom har N03-ljuskällan en livslängd på över 15 000 timmar, vilket gör att du kan njuta av dess naturligt vita och samtidigt inbjudande ljus under lång tid.

Njut av vintage-elegans och modern belysning med N03 Glob G95 Trasparent 7W 806Lm E27 3500K LED-lampa. Skapa en mysig och charmig atmosfär i alla utrymmen med en lampa som har oslagbart förhållande mellan kvalitet och pris.

Mer detaljer

 • Mer information
 • Datablad
 • Ladda ned tekniska specifikationer
 • Policy

  • Namn: 14 day return policy
  • Beskrivning

   Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

   Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

  • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: glob
Sockel: E27
Diameter: 95 mm
Längd: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklass: E
Färgtemperatur: 3500 K
Lumen: 806 Lm
Dimbar: Ja

Våra dimbara ljuskällor med rak filamenttråd kan användas med samtliga DIMRAR med trailing EDGE-teknologi.

Välj rätt dimmer: beakta både maximal och minimal effekt, för när den reglerade effekten är lägre än lägsta värdet då kan ljuskällan flimra och / eller skadas.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter95 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur3500°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergiklassE
FormGlob, Glob
Bländarbalk360°
Lumen806 Lm
GlasfärgTransparent, Transparent
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny