Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-F05

Smoky Magnetic LED-lampa Deco Line Glob G125 2,2W 60Lm E27 1800K - F04

BB-F05

Ny produkt

Tillgänglig

154,00 kr

- +

F05 är en LED-ljuskälla med en klassisk G125 globform som är täckt av en rökfärgad glasyta som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det som är så speciellt med den här produkten är den vertikala tråden. Denna tråd, som är magnetisk, skapar verkliga ljusspel och kan på ena sidan lossas från strukturen för överraskande visuella effekter.

Med en effektförbrukning på 2,8W och en ljusstyrka på 90 Lumen, är F05 G125 LED-lampan perfekt för att skapa en inbjudande och stilfull atmosfär i alla rum. Med en standard E27-sockel är den kompatibel med majoriteten av lamphållarna. Den varma ljustemperaturen på 1800K bidrar till att skapa en samtidigt sofistikerad och inbjudande atmosfär. Det rökfärgade glaset skapar en känsla av mystik och elegans i varje rum. När lampan är släckt presenterar den sig som en sofistikerad grå glob, men när den är tänd börjar ljusshowen.

Det som gör den här ljuskällan så unik är glödtråden, som är ansluten till strukturen med hjälp av en magnet som är placerad på sockelns sida. För att lossa den är det tillräckligt att skaka lampan försiktigt. När tråden är fri kommer den att placera sig på glaset på alltmer nya och överraskande sätt, för att sedan återvända till sin ursprungliga position. Det är som om lampan själv tar liv, och erbjuder en interaktiv och engagerande ljusupplevelse.

F05 går bortom sitt enkla syfte som ljuskälla och blir ett verkligt lysande konstverk. Den kombinerar G125:s delikata elegans med en innovativ magnetisk glödtråd. Om du vill lägga till design och kreativitet till dina lampor eller ge bort en unik present, då är F05-ljuskällan det perfekta valet för dig.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: globformad
Sockel: E27
Diameter: 125 mm
Längd: 178 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 2,8 W
Energiklass: krävs ej - dekorativ ljuskälla
Färgtemperatur: 1800 K
Lumen: 90 Lm
Dimbar: Nej

Var särskilt uppmärksam. Detta är en ljuskälla och inte en leksak. Hantera med yttersta försiktighet och undvik hårdhänt behandling.

 
Datablad
Diameter125 Ø
Färgtemperatur1800°K
Watt2.8W
Lumen90 Lm
Volt240V, 220V
Typ av ljuskällaLED
SockelE27
JusterbarEj dimbar
Bländarbalk360°
FormGlob
GlasfärgSmoky
BrandBebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny