Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-G01

Ghost Line Recessed Cone Transparent LED-lampa 6W 500Lm E27 2200K Dimbar - G01

BB-G01

Ny produkt

Tillgänglig

1 408,00 kr

- +

En ljuskälla med stor scenisk effekt, designad inte bara för att belysa, utan även för att berika atmosfären tack vare sin omvända koniska form.

Vad är så speciellt med den här ljuskällan?

Långt ifrån en vanlig ljuskälla, G01 är en verklig pryl i design, som dekorerar rummet medan den lyser (500 Lm). G01 avger ett ljus på 2200K, väldigt likt det som avges av värmeljus. Och tack vare det dolda filamentet som löper längs kanten, skapar den här ljuskällan ett sken som verkar sväva, perfekt för att belysa ett bord eller ge personlighet åt ett hörn av ett rum.

Var och hur används den här ljuskällan?

Konisk form och genomskinligt glas: G01 är avsedd att användas ensam eller i serie, i en taklampa eller en ljuskrona. Barer, butiker och restauranger, men även vardagsrum och sovrum kan få en extraordinär retro-atmosfär och en elegant charm med hjälp av denna ljuskälla.

Vilken sockel har G01?

G01-ljuskällan har är en E27/recessed sockel. Sockeln, inbäddad i själva glaset, förblir därför dold för synen, med en otroligt dekorativ effekt.

Är den här ljuskällan dimbar?

Ja, G01-ljuskällan är dimbar, vilket innebär att man kan justera ljusintensiteten beroende på tillfälle eller rummets ljusstyrka.

Vilken teknologi använder G01-ljuskällan?

LED-teknologi, som ger betydande energibesparing jämfört med traditionella glödlampor. Dessutom har G01-ljuskällan en livslängd på över 20 000 timmar. Ljuskällans höga färgåtergivningsindex (CRI) på 90 garanterar dessutom en klar och skarp syn och hjälper dig att skapa rätt atmosfär i varje rum.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: konformad
Sockel: E27
Diameter: 195/111 mm
Höjd: 157 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 6 W
Energiklass: G
Färgtemperatur: 2200 K
Lumen: 500 Lm
Dimbar: Ja

Den här ljuskällan är lämplig för lamphållare med en maximal diameter på 5 cm.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter195 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2200°K
Volt220V, 240V
Watt6W
EnergiklassG
FormAndra former, Andra former
Bländarbalk360°
Lumen500 Lm
GlasfärgTransparent, Transparent
BrandBebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny