Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-F03

Smoky Magnetic LED-lampa Deco Line ST64 2,2W 60Lm E27 1800K - F03

BB-F03

Ny produkt

Tillgänglig

99,00 kr

- +

F03 LED-ljuskällan har en klassisk ST64 form med en överraskande funktion: en rak och vertikal tråd som, när lampan skakas, lossnar från ena sidan och lägger sig på glaset och skapar alltid olika former.

F03 LED-ljuskällan har en förbrukning på 2,2W och en ljusstyrka på 60 Lumen. Med en E27-sockel och en varm ljustemperatur på 1800K är den idealisk för att skapa en välkomnande och suggestiv atmosfär i varje rum. Det rökfärgade glaset ger en känsla av mystik och förgyller atmosfären. När den här ljuskällan är släckt, framstår glaset som grått och elegant, men när ljuset tänds börjar magin.

Eftersom den är fäst vid strukturen med hjälp av en magnet, kan tråden försiktigt lossas genom att skaka ljuskällan. Den kommer sedan att ligga på glaset och skapar alltid olika former, för att sedan återgå till sin ursprungliga position. Det är som om lampan själv tar liv, och erbjuder en interaktiv belysningsupplevelse. Vid varje tändning en ny ljusutställning.

F03 LED-lampan är mycket mer än bara en ljuskälla. En klassisk form som smälter samman med en innovativ magnetisk tråd, vilket skapar en unik belysningsupplevelse. En otroligt vacker och originell ljuskälla som blir en tjusig objekt i design. Om du letar efter ett sätt att skapa originella ljuseffekter eller vill ge en extraordinär och ovanlig gåva, då är den här ljuskällan det perfekta valet för dig.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av ljuskälla: LED
Form: Edison
Sockel: E27
Diameter: 64 mm
Längd: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 2,2 W
Energiklass: krävs ej - dekorativ ljuskälla
Färgtempratur: 1800 K
Lumen: 60 Lm
Dimbar: Nej

Var särskilt uppmärksam. Detta är en ljuskälla och inte en leksak. Hantera med yttersta försiktighet och undvik hårdhänt behandling.

 
Datablad
Diameter64 Ø
Färgtemperatur1800°K
Watt2.2W
Lumen60 Lm
Volt240V, 220V
Typ av ljuskällaLED
SockelE27
JusterbarEj dimbar
Bländarbalk360°
FormEdison
GlasfärgSmoky
BrandBebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny