Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-T04

Glob G125 Transparent LED-lampa 7W 806Lm E27 2700K Dimbar - T04

BB-T04

Ny produkt

Tillgänglig

106,00 kr

- +

Belys dina rum med den charmiga T04 LED-lampan, lösningen för dig som söker en produkt med stor personlighet och varmt vitt ljus. Genom kombinationen av klassisk elegans och toppmodern teknologi är den här LED-filamentlampan en produkt av toppen kvalitet till ett överkomligt pris.

Vilka är T04:s främsta egenskaper?

Med en effekt på 7 watt ger T04-lampan en ljusstyrka på 806 lumen och en färgtemperatur på 2700K. T04:s långa filament minskar dessutom skuggområden och ger en jämnare belysning. Tack vare LED-teknologin som möjliggör justering av ljusstrålens intensitet, kan du öka och minska ljusstyrkan efter behov (dimbar). E27-sockleln gör den kompatibel med nästan alla standard-lamphållarna, vilket förenklar installationen och utbytet.

Vilka miljöer kan T04-ljuskällan användas i?

Med sin G125-globform passar den här lampan perfekt in i alla typer av miljöer, både hemma och i kommersiella utrymmen. Använd den ensam eller tillsammans med flera ljuskällor, för att lysa upp varje rum i ditt hem eller förgylla ett kontor eller kommersiella miljöer.

Låt dig charmas av T04 G125 Glob Transparent LED-lampan 7W och 806Lm E27 2700K, elegant och tidlös design. Förvandla dina utrymmen och skapa en inbjudande och fascinerande atmosfär.

Mer detaljer

 • Mer information
 • Datablad
 • Ladda ned tekniska specifikationer
 • Policy

  • Namn: 14 day return policy
  • Beskrivning

   Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

   Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

  • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av lampa: LED
Form: globformad
Sockel: E27
Diameter: 125 mm
Längd: 178 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklass: E
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 806 Lm
Dimbar: Ja

Våra dimbara ljuskällor med rak filamenttråd kan användas med samtliga DIMRAR med trailing EDGE-teknologi.

Välj rätt dimmer: beakta både maximal och minimal effekt, för när den reglerade effekten är lägre än lägsta värdet då kan ljuskällan flimra och / eller skadas.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter125 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergiklassE
FormGlob, Glob
Bländarbalk360°
Lumen806 Lm
GlasfärgTransparent, Transparent
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny