Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/18_segulaSEG55060

Globo G300 LED-lampa Smoky Floating kollektion 8W Dimbar 1900K

SEG55060

Ny produkt

Tillgänglig
Varning: Sista varan i lager!

2 424,00 kr

- +

Varmt, spännande, ovanligt. Floating-kollektions lampor skapar ljus som verkar flyta i rummet och skapar en unik och härlig atmosfär. De är väldigt dekorativa och ger rummet personlighet och stil

Globo G300 har en diameter på 30 cm och passar utmärkt både ensam eller ihop med andra LED-lampor från Floating kolletionen, även i olika storlekar. En LED-lampa som passar alla stilar: klassisk, indistruell, minimalistisk och även minimal chic.

OBS: för att dimma en LED-lampa behöver du en särskild dimmer eller den nya generationen universella dimmer. Du hittar ett brett urval i vårt sortiment.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Lampa: LED
Form: Globo
Sockel: E27
Bredd: 300 mm
Längd: 320 mm
Volt: 220/240
Watt: 8W
Energiklass: G
Färgtemperatur: 1900 K
Lumen: 350 Lm
Dimbar: Ja

Våra dimbara ljuskällor med rak med filament kan användas med alla dimrar (TRIAC eller IGBT) . En IGBT dimmer rekommenderas i stället för ljuskällor med böjd filament.

När du väljer enhet: förutom användarens maximala effekt måste även den lägsta effekten beaktas, eftersom om den reglerade effekten är lägre än den lägsta möjliga då kan det förekomma skador/flimring.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter300 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur1900°K
Volt220V, 240V
FormGlob, Glob
Bländarbalk360°
Lumen350 Lm
GlasfärgSmoky, Smoky
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny