Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/18_segulaSEG55007

Globo G150 Transparent LED-lampa Floating Kolletktion 4,5W Dimbar 2200K

SEG55007

Ny produkt

Tillgänglig

636,00 kr

- +

Om du letar efter ett ljus som väcker känslor. Om du vill ha en ljusskälla som gör alla mållösa. Om du vill värma upp stämningen i alla rum, från vardagsrummet till skrivbordet på ditt kontor. För dig har vi de här härliga ljuskällorna från Floating-kollektion, som ger ett varmt ljus som verkar sväva i luften.

Tillgänglig i diverse storlekar, ljustråden är gömd i kanten av globen för en strålande dekorativ effekt. Floating ljuskällan, med en diameter på 15 cm i genomskinligt glas, kan bli stjärnan i en bordslampa eller i en hängande lampa, antingen ensam eller tillsammans med andra lampor från samma serie.

OBS: för att dimma en LED-lampa behöver du en särskild dimmer eller den nya generationen universella dimmer. Du hittar ett brett urval i vårt sortiment.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Lampa: LED
Form: Glob
Sockel: E27
Bredd: 150 mm
Längd: 185 mm
Volt: 220/240V
Watt: 4,5W
Energiklass: G
Färgtemperatur: 2200 K
Lumen: 300 Lm
Dimbar: Ja

Våra dimbara ljuskällor med rak filament kan användas med alla dimrar (TRIAC eller IGBT) . En IGBT dimmer rekommenderas i stället för ljuskällor med böjd filament.

När du väljer enhet: förutom användarens maximala effekt måste även den lägsta effekten beaktas, eftersom om den reglerade effekten är lägre än den lägsta möjliga då kan det förekomma skador/flimring.

 
Datablad
JusterbarDimbar
BasE27
Diameter150 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2200°K
Volt220V, 240V
Watt4.5W
EnergiklassG
FormGlob, Glob
Bländarbalk360°
Lumen300 Lm
GlasfärgTransparent
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny